Welkom bij Zegers Bouw Horst

Open,- en eerlijkheid is het fundament voor een goed begin!

Welkom op de site van Zegers Bouw Horst. Zegers Bouw Horst gevestigd in de Gemeente Horst a/d Maas is een eenmanszaak welke door mij als persoon Guus Zegers is gestart. Met deze website probeer ik u in het kort te vertellen waarom wij een partner kunnen zijn om uw wens / opdracht te vervullen.

 

Bouwen is vaak een aangelegenheid welke u niet vaak doet. Om dit als een goed geheel te laten verlopen begeleid ik u van ons eerste gesprek tot en met de oplevering. Dit alles op een prettige en informele manier.

Wij werken voor zowel de particuliere en zakelijke markt alsook voor instellingen. Onze werkzaamheden realiseren wij samen met collega ZZP-ers en onderaannemers welke ook gedreven zijn in haar werk. Wij hebben op deze manier van werken ook alle kennis in huis om uw project te vervaardigen.

Samen bouwen heeft de toekomst! Samen betekent met u als klant, maar ook met en door iedereen welke te maken heeft met uw project. Onze filosofie is daarbij als volgt;

"Vraaggericht bouwen met toepassing van zelf bedachte slimme oplossingen"

Hierbij geldt tevens dat wij niet zoeken naar leveranciers met de laagste prijs, maar samen te bouwen met relaties aan de beste oplossing.

Door orde en netheid vanaf het begin en vooral ook tijdens het werken is mede het succes voor het leveren van de kwaliteit die u verwacht en welke wij nastreven.

Waarom Zegers Bouw Horst?

  • Afspraak = Afspraak
  • Flexibel
  • Kwaliteit van begin tot eind
  • Orde en netheid
  • Samenwerking met vaste partners
  • “Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt”

Voor meer informatie kijkt u dan ook eens bij Diensten en onze Portfolio. Spreekt dit alles u aan dan nodig ik u graag uit voor een persoonlijk gesprek.